Sănătatea Press Group recomandă:

x

•Avantaje implanturi mamare

Mărimea sânilor este un aspect important al feminității. Implanturile mamare determină o îmbunătăţire a aspectului fizic al femeii și poate genera o mai mare încredere în propria persoană și o stare de spirit pozitivă.

Implanturile mamare conturează o imagine nouă a propriului corp. Femeile care au sâni mici pot simţi adesea că nu au un echilibru estetic la nivelul trupului. Implanturile mamare îndepărtează astfel de complexe, conferind armonia corporală dorită și amplificându-ți puterea de seducție.

Implanturile mamare redau aspectul de sân plin, aspect pierdut în urma alăptării sau a îmbătrânirii. Implanturile mamare ajută şi la reconstrucţia sânilor în cazul mastectomiei. De asemenea, silicoanele pot îmbunătăți sau corecta parțial aspectul asimetric al sânilor, în cazul în care unul dintre ei este semnificativ mai mic decât celălalt.

Implanturile mamare redau încrederea în propria persoană, fapt ce duce la o mai bună integrare socială.

Implanturile mamare oferă multor femei o mai mare gamă de opţiuni în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Sânii mai fermi, mai plini, mai mari, oferă posibilitatea de a experimenta stiluri vestimentare şi haine care până acum nu avantajau un corp fără un bust atrăgător.

Acest site este destinat publicului larg şi are scopul exclusiv de a oferi informaţii despre chirurgia estetică, şi clinica Dr. Niţescu.

Copyright 2013 Implanturi-Mamare.ro - Toate drepturile rezervate. Site administrat de
Sanatatea Press Group

Sitemap