Sănătatea Press Group recomandă:

x

•Dezavantajele implanturilor mamare

Implanturile mamare presupun atât avantaje, cât şi dezavantaje. În momentul în care o persoană doreşte să treacă printr-o operaţie de mărire a sânilor, acea persoană trebuie să ţină cont şi de multe alte aspecte ale intervenţiei, înainte de a lua această decizie.

Implanturile mamare nu sunt definitive. După o anumită perioadă de timp, aproximativ zece ani, acestea trebuie înlocuite, fapt ce presupune o nouă intervenţie chirurgicală.

Există un număr de paciente cu implant mamar care pot dezvolta complicații precum contractura capsulară (în jurul implantului, se formează un țesut cicatricial ce se fixează pe implant, modificând forma sânului). în aceste cazuri este necesară, de obicei, o interventie chirurgicală, ce presupune scoaterea implantului, îndepărtarea capsulei și reinserarea implantului.

În primele luni după operație, pacientele trebuie să maseze sânii conform indicațiilor medicului chirurg plastician, pentru ca aceștia să devină mobili pe torace și să aibă un aspect cât mai natural. Este de reținut că modificările semnificative ale greutății corporale (slăbit/îngrășat), precum și o eventuală sarcină/alăptat pot modifica aspectul sânilor.

Acest site este destinat publicului larg şi are scopul exclusiv de a oferi informaţii despre chirurgia estetică, şi clinica Dr. Niţescu.

Copyright 2013 Implanturi-Mamare.ro - Toate drepturile rezervate. Site administrat de
Sanatatea Press Group

Sitemap