Sănătatea Press Group recomandă:

x

•Pregătirea operaţiei de implanturi mamare

Înainte de a lua decizia realizării unui implant mamar, trebuie să vă supuneţi unei autoexaminări pentru a vedea dacă sunteţi o bună candidată pentru mărirea sânilor.

În luarea deciziei de a face o operaţie de mărire a sânilor, trebuie să se ţină cont de vârstă, de tipul de implant mamar dorit , precum şi motivele pentru care se doreşte o astfel de intervenţie (sâni mai mari, creșterea încrederii în propria feminitate, corectarea unei asimetrii, în scop reconstructiv, obţinerea fermităţii pierdute în urma alăptării sau a pierderii în greutate etc.).

Este bine de știut că înainte de operație veți stabili un consult preoperatoriu. În cadrul acestuia, după cechirurgul estetician va efectua câteva masuratori și va realiza un desen, veți stabili dimensiunile, tipul și forma implantului. Va trebui să faceți o serie de analize de sânge și posibil o ecografie mamară, în funcție de indicațiile medicului. De reținut că nu sunteți aptă pentru implant mamar, dacă sunteți însărcinată sau alăptați, dacă suferiți de boli autoimune, neoplazii (cancer), afecțiuni hematologice grave, boli mentale, dacă sunteți sub tratament cu medicamente ce pot încetini vindecarea (steroizi, imunosupresoare).

Acest site este destinat publicului larg şi are scopul exclusiv de a oferi informaţii despre chirurgia estetică, şi clinica Dr. Niţescu.

Copyright 2013 Implanturi-Mamare.ro - Toate drepturile rezervate. Site administrat de
Sanatatea Press Group

Sitemap