Sănătatea Press Group recomandă:

x

•Recuperare operație implanturi mamare

Instrucţiunile de bază în cazul recuperării după efectuarea unei intervenţii de mărire de sâni, includ limitarea activităţii fizice de orice fel şi repausul la pat, în primele zile după operație. În această perioadă ar trebui evitată orice activitate care presupune ridicarea de greutăţi, aplecarea sau întinderile și ridicările brațelor, deoarece se pot produce sângerări care vor duce la îngreunarea sau chiar întârzierea vindecării.

Pacientele care au suferit operaţii de mărire de sâni se pot întoarce la serviciu după aproximativ2 săptămâni, în situaţia în care munca nu implică realizarea de efort fizic. În general, persoanele cărora le-a fost realizat un implant mamar subglandular necesită un timp de recuperare mult mai redus, în comparaţie cu cele care au fost supuse unei intervenţii de implantare mamară submusculară.

Precauţii în primele două săptămâni dupa mărirea sânilor

În primele 24-48 de ore după intervenţia de augmentare mamară, recuperarea este mai puţin plăcută pentru majoritatea pacientelor. În majoritatea cazurilor, durerea poate fi eliminată cu ajutorul antialgicelor prescrise de medic. În această perioadă este important să aveţi pe cineva alături care să vă ajute în activităţile normale. Se recomandă evitarea fumatului. De asemenea, pacienta va purta timp de 24h/24, minim 3 săptămâni, o bustieră specială.

Precauţii în primele luni după operaţia de mărire de sâni

În primele luni de la operaţia de augmentare mamară pot exista modificări de sensibilitate la nivelul sânilor (fie aceștia sunt mai sensibili, fie există o oarecare senzație de „amorțeală”), oricum toate acestea sunt trecătoare. De asemenea, sânii vor fi mai umflaţi timp de trei-patru săptămâni. După operaţia de mărire a sânilor, cicatricile vor începe să se estompeze treptat, acest proces variind ca durată, în funcție de organism.

Sânii cu implanturi pot fi examinați ecografic sau cu ajutorul mamografiei, daca este cazul,în cadrul controalelor de rutină sau la recomandarea unui medic specialist.

Acest site este destinat publicului larg şi are scopul exclusiv de a oferi informaţii despre chirurgia estetică, şi clinica Dr. Niţescu.

Copyright 2013 Implanturi-Mamare.ro - Toate drepturile rezervate. Site administrat de
Sanatatea Press Group

Sitemap