Preturi implanturi mamare Romania ( Bucuresti & Timisoara)


Cat costa sa iti pui silicoane
este intrebarea pe care si-o adreseaza la un moment dat, probabil toate femeile din Romania, fiindca a avea un corp perfect este visul oricarei femei. Implanturile mamare cu silicon sunt o dorinta chiar usor de indeplinit, operatia dureaza maxim 60 de minute iar rezultatul este pentru totdeauna! Peste 95% din femeile care isi pun implanturi mamare cu silicon delcara faptul ca daca ar fi stiut de la inceput ca operatia este atat de simpla, ar fi facut acest pas mult mai devreme.

La Dr. Levy Medical Center – Bucuresti sau Timisoara (Romania), costul implanturilor mamare cu silicoane porneste de la 4800 de euro (implanturi mamare B-Lite).

Aveti inclusiv posibilitatea de a beneficia de implanturi mamare cu plata in rate, de la 6 luni pana la 5 ani. Va putem raspunde la orice informatie daca ne contactati telefonic la numarul: 0753 200 409.

In fiecare an, multe femei recurg la operatia de marire a sanilor cu silicoane. Motivele sunt diferite de la femeie la femeie. Cea mai solicitata interventie din lume, operatia de silicoane, a fost deja facuta de mii de femei din Romania. Unele femei apleaza la operatia de silicoane din motive pur estetice in timp ce altele au avut de suferit din cauza unor probleme de sanatate care au avut ca rezultat extirparea unuia sau chiar a ambilor sani.

Lipsa sanilor poate fi o mare problema pentru unele femei. Dorind sa fie mai feminine, vor apela apoi la marirea sanilor (silicoane). Aceasta operatie le va face sa se simta mai bine cu ele insele fizic si psihic. Este o adevarata terapie pentru o persoana sa isi implineasca visul de a avea silicoane.

Te incurajam sa faci operatia de implanturi mamare cu silicoane

Stiati ca operatia de implant mamar cu silicoane este una foarte usoara si rapida? Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te chiar acum la una dintre clinicile Dr. Levy Medical Center din Romania, din orasele Bucuresti sau Timisoara. Pretul unei operatii de implant mamar cu silicoane porneste de la 3700 de euro si poate fi 4600 de euro (cu implanturi mamare din silicon marca B-LITE)

Cat costa sa iti pui implanturi mamare cu silicoane si ce tip de implant sa alegi

Un studiu a aratat ca implanturile mamare rotunde si anatomice nu au diferente vizibile. Rezultatele dintre cele doua sunt oarecum identice. Pe scurt, atunci cand analizam un esantion de femei care au trecut printr-o interventie de marirea a sanilor, este foarte dificil sa stim daca implanturile sunt rotunde sau anatomice.

Operatiile estetice ale sanilor sunt in general impartite in trei tipuri: marire, reducere si ridicare.

Motivele operatiilor de reducere a sanilor

Putem enumera greutatea sanilor ca fiind dificila, creand dureri de talie si spate, probleme dermatologice si infectii. Preocuparile estetice sunt mai proeminente in marirea si ridicarea sanilor, iar problemele legate de viata psihologica si sociala provoaca, de asemenea dorinta pentru a face aceste operatii. Femeile care isi opereaza sanii experimenteaza imbunatatiri pozitive in viata lor profesionala si privata, precum si schimbari estetice. Dupa reducerea sanilor, pacienta se simte usurata. Scapa de o povara, devine relaxata. Nu are dureri de spate, de talie sau gat.

Chirurgia estetica a sanilor poate fi efectuata oricarei femei cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani. Procedurile de marire pot fi efectuate pe orice femeie in absenta unui san sau cu un san subdezvoltat.

Majoritatea pacientelor care solicita reducerea si ridicarea sunt femei care au suferit o sarcina si alapteaza. Contractia sanului poate fi observata la unele paciente dupa nastere si alaptare. Este posibil ca aceste paciente sa aiba nevoie de augmentare mamara (silicoane). Procedurile de augmentare se pot face de la varsta de 18 ani pana la perioada post-menopauza.

Unul dintre cele mai ingrijoratoare procese pentru femei este schimbarea formei si a marimii sanilor dupa sarcina si alaptare. Alaptarea are ca efect marirea sanului, dar contractia poate fi observata dupa alaptare. Prin urmare, una dintre operatiile de marire sau reducere poate fi necesara dupa alaptare. In aceasta perioada poate aparea si pierderea ferminitatii sanilor, iar aspectul sanului in acest caz este corectat printr-o operatie de lifting.


In operatiile de marire a sanilor
, daca protezele din silicon sunt plasate sub muschi, nu exista nicio problema de alaptare.
Exista un nivel acceptabil de cicatrizare dupa operatiile estetice ale sanilor. In marirea sanilor, o incizie de 3-5 cm este ascunsa sub pliul sanului, cicatricea devine de obicei obscura in timp.

Pentru detalii despre pretul unei operatii de implant mamar (silicoane) contactati-ne telefonic sau pe WhatsApp la numarul de telefon: 0753 200 409

Ai cautat pe Google: cat costa sa iti pui silicoane in Romania?

Raspunsul corect la aceasta intrebare il poti primi daca vii la o consultatie. La Dr. Levy Medical Center Bucuresti, pretul unei operatii de Augmentare mamara (cu silicoane) este de 4600 de euro cu implanturi B-LITE (cele mai usoare implanturi mamare din lume). Ca sa primesti un raspuns potrivit la intrebarea: cat costa sa iti pui
silicoane
, va fi nevoie sa vedem exact este nevoie si de: ridicare de sani (lifting mamar) sau micsorare de sani.

Asteptam cu drag sa ne contactezi pentru a stabili detaliile unei consultatii la clinica noastra sau exclusiv online.